FolkeTING

Cestui Que Vie Act 1666



Du må overstå Cestui Que Vie Act av 1666 – Bevis for liv.

Hva staten(Korporasjonen) gjorde ved din fødsel, var å lage et plagiat av dine foreldres navn på en fødselsattest, til denne fødselsattesten tilknyttet de et «Cestui Que Vie» Trust. Cestui Que Vie er fransk for «He who lives.»

Bibi Bacchus


Cestui Que Vie Act of 1666, the year of the great fire of London, a coincidence? It might just as well have been a sacrificial fire celebrating the enslavement of mankind.

I 1666, under svartedauen og året for den store bybrannen i London, vedtok parlamentet en lov bak lukkede dører, kalt «Cestui Que Vie Act 1666». Loven som ble debattert ville undergrave rettighetene til alle levende menn og kvinner. Loven ville bety at alle kvinner og menn ble erklært døde, tapt på havet, de opererte under admiralty law, eller maritim militær lov, derav frasen: «tapt på havet» (FN er organisasjonen som i dag er satt til å regjere over verdenshavene, og dermed også maritim lov, de er i dag selve slangens hode i dette globale maktspillet). Staten (London) tok forvaring i alle, og deres eiendom i en Trust. Staten ble oppnevnt som bobestyrer (på denne tiden, var dette vanligvis Ektemann) og staten holdt nå alle titler til Folkets eiendom, inntil en levende mann kommer tilbake for å kreve disse titlene, kan han kreve erstatning i eiendommen (boet).

Når store bokstaver brukes i et navn, refererer dette alltid til en juridisk fiksjon, et selskap og et rettsubjekt, ingen unntak. f.eks OLA NORDMANN eller O. NORDMANN.

Image Not Found

Når du leser disse tekstene skal du huske at dette er opphavet til begreper som f.eks navnet bobestyrer, juridisk person osv. En tittel som er på merkelig vis kun omtalt i forhold til et konkursbo? Det er fordi de ikke lærer deg om dette. Hvilke rettigheter har du som bobestyrer i din eiendom?

Cestui Que Vie Act har mange senere tillegg og forandringer,(https://casetext.com/analysis/cestui-que-vie) og denne kunnskapen er også forsøkt holdt skjult inntil man når et visst nivå av status i de hemmelige brorskapene, hvor avtalene gjøres og dine eiendommer blir stjålet og fordelt. Vi må gjøre et gravearbeide i norske lovtekster for å finne ut hvordan vi kan benytte denne kunnskapen. Under Common Law, var det Contract Law som regulerte handel, men under merkantil handelslov, har UCC kommet inn og regulerer i dag handel, i Norge er dagens motsats til Contract Law, Avtaleloven som regulerer gyldighet i kontrakter. Det er i alle fall sikkert at dette danner grunnlaget for de tingene vi har arbeidet med.

Det ser ut som om epidemier og krig alltid følger de store samfunnsendringene som Pavedømmet, Monarkiene og senere statene/korporasjonene har drevet frem. Det samme gjelder 1. verdenskrig og «Spanskesyken». Det ser ut som krig og terror er et verktøy for å innføre ønskede endringer i vårt styresett og systemer. I dag står BlackRock og Vanguard klar til å kjøpe opp det som er igjen etter at det militære industrielle komplekset har gjort sin del av jobben. Unntakstilstander og kriselovgivninger med 60 års hemmelighold, virker å være den perfekte anledning for å gripe kontroll over flere av våre rettigheter. La oss avsløre disse mønstrene og kreve innsyn i hemmeligstemplede dokumenter.

Ugyldighet

Ugyldighet vil si at en person som har avgitt en viljeserklæring av en eller annen grunn ikke er bundet av den.

En avtale kan være helt eller delvis ugyldig. Ved delvis ugyldighet er det bare visse deler av avtalen som ikke får virkning.

Det skilles mellom opprinnelig ugyldighet, det vil si at avtalen er ugyldig fra den kom i stand, og ugyldighet som skyldes forhold inntrådt etter at avtalen ble inngått.

Grunner til ugyldighet

Det er vanlig å dele ugyldighetsgrunnen inn i kategoriene habilitetsmangler (for eksempel utilregnelig og mindreårig), tilblivelsesmangler (for eksempel tvang og svik) og innholdsmangler (for eksempel urimelig og brudd på ufravikelig lov).

Dette sier fra avtaleloven om Ugyldighet

Husk at man ikke behøver å være et rettssubjekt, i Norge har vi mange såkalte «Victimless Crimes» hvor staten/korporasjonene gir deg bøter for noe de mener du har gjort galt i forhold til deres reguleringer, forbud eller forskrifter, uten at du har brutt noen lover. Dette strider mot Folkeretten, det samme gjør helt klart det å hindre vår bevegelsesfrihet med bomstasjoner, men med loven i hånd skal du kunne stoppe dette korporative forsøket på få deg inn i kontrakt, om det gjøres korrekt.

Det som skjer i verden nå er naturlig. Det gamle systemet vil kjempe for å beholde makta over Folket. Vi må derfor fortsette å tilegne oss kunnskap og lære oss å bruke denne informasjonen, og spre den videre. Selvsagt vil hardbarka rovkapitalister nødig gi opp sin rikdom, og for de mest innvidde er det å holde menneskeheten i slaveri, livsoppgaven deres, for et ynkelig liv. Som menneskehet er vi mer enn klar nok, til å ta kontroll over våre egne skjebner, vår egen levende ånd og ta tilbake vår naturrett. Vi skal finne tilbake til naturens orden.

Stråmannen

Dette er den juridiske fiksjonen (rettssubjekt) skapt og eid av regjeringen som opprettet den. Det er som å eie en aksje i aksjemarkedet, du kan eie en aksje, og det er en andel av din monetære verdi. Juridisk anses vi å være en fiksjon, et konsept eller en ide, uttrykt som et navn, et symbol. Den juridiske personen har ingen bevissthet; det er en juridisk person, ENS LEGIS, et navn/ord skrevet på et stykke papir. Dette sporer tilbake til 1666, London er en uavhengig, by-stat, akkurat som Vatikanet er en uavhengig bystat, akkurat som Washington, DC er en uavhengig bystat. The Crown er en ikke-innlemmet forening. Hvorfor unincorporated? Det er privat! Er det norske kongehuset også en ikke-innlemmet forening?

Tempelbaren ligger også i London, hver advokat som «kalles til baren” sverger troskap til tempelbaren. Du kan ikke bli advokat uten å sverge denne troskapen. (Bar association, også en forening!)

Fra Altinn om foreninger

Man behøver IKKE å registrere noe som hører det private til, heller ikke en forening. Med mindre man vil ha telefon, internett osv registrert på foreningen. Man kan allikevel velge å ikke rapportere regnskapsopplysninger i en forening.

Viktige særtrekk ved foreninger

Det er to særtrekk ved foreninger som det er viktig å være oppmerksom på.

Det ene særtrekk ved foreninger er at de (enn så lenge det ikke er lovregulert) selv bestemmer hvilke regler som skal gjelde for dem. Vel og merke internt og i forholdet mellom forening og medlemmer, men det er da også oftest det sentrale i foreningenes virksomhet. Det er dermed vedtektene i en forening eller organisasjon som bestemmer — med endelig virkning — eksempelvis hvilke rettigheter et medlem eller en gruppe medlemmer har. Eller hva foreningen kan gjøre og ikke gjøre. Like viktig som selvbestemmelsen, er at domstolene eller andre offentlige organer ikke kan overprøve foreningene i disses interne anliggender. Det gjelder her et selvdømme og suveren selvbestemmelse.

Det andre viktige særtrekket er at ideelle foreninger nyter skattefrihet for alle midler som kommer inn, og som for alle andre ville ha vært skattbar inntekt. Så lenge gitte kriterier etter skatteloven er oppfylt, kan en forening tjene eller omsette for hvor mye den vil, uten at inntekten beskattes. Dette gjelder selvsagt ikke der foreningens virksomhet utgjør en næring, f.eks. salg av produkter, men eksempelvis vil medlemskontingenter, renteinntekter og annet ikke være gjenstand for beskatning.

Fra Judicium.no

Tilbake til stråmannen, en utvei for levende og åndelige mennesker, ser altå ut til å være å gjenvinne kontroll over den døde fiksjonen (stråmannen) som Pavedømmet og Kongedømmet skapte, bli eksekutor og deretter kollapse den kalte Cestui Que Vie-Trust og så forlate deg selv for din gjeld og deretter fjerne deg fra den militære, maritime jurisdiksjon som holder deg i varetekt. Da London brant, skjedde denne inndragelsen av levende menns og kvinners rettigheter. Den ansvarlige loven var CQV ACT av 1666 – og betydde at alle menn og kvinner i Storbritannia ble erklært døde og tapt på havet.

Dette er grunnen til at du alltid trenger representasjon av en lisensiert advokat når du er involvert i juridiske saker, fordi du blir tiltalt som en død fiksjon, det er okkultisme. Et levende og åndelig menneske må aldri la seg tiltale som en død fiksjon. Myndighetene har på denne måten sørget for at du er umyndiggjort. Du kan heller ikke bli gjenkjent som et levende menneske i en militær domstol, og siden vi ikke er i militær, men i PRIVAT kapasitet er dette en svindel.

Regis -fra Kongen eller “the Crown”

Alle mennesker i et kongedømme blir sett å være i varetekt av “The Crown”, Regenten. Dette gjør at folk kan fungere i handel og akseptere fordelene som tilbys av staten. Vi må forstå hvem vi er som menn og kvinner og hvordan vi kan forholde oss i systemet. City of London er et senter for markeder, hvor kjøpmenn jobber. Her gjelder kommersiell handelslov (Mercantile Law), som er avledet fra Maritim militær lov (Admiralty Law). Se på symbolene i byrettene dine som er relatert til admiralitet.

Der du har handel og penger, har du også “rettferdighet” og “skade”. Du må forstå prosessen i et konkursbo før du kan forstå rettsvesenet. Vi har akseptert kravet om å godta innkallingen, men KUN de døde kan innkalles. Det er en invitasjon til å forplikte seg til å akseptere ethvert ansvar som er opprettet.

De har utvannet begrepene Privat og Offentlig, for å forlede Folket inn i et monetært slaveri, utført av Pavedømmet, By-Statene, Monarkiene og Bankene. Når du kjører bil, har du registrert den under Regis, du har fått lisens og er i “handel”, men sannheten er at du er ute å reiser og er i Privat kapasitet, ikke i handel!

Rundt 1837 ble loven om fødsler, dødsfall og ekteskap dannet i Storbritannia, og stillingen som generalregistrator ble etablert. Hans jobb var å samle alle data fra kirkene som holdt fødselsregistrene.

Fødselsregisteret ble ført i Norge fra 1916. Den norske kirke var registerfører frem til 1982, da Skatteetaten overtok. I enkelte sogn fortsatte likevel kirken å være registerfører frem til tidlig på 90-tallet.

Tilfeldig nok, vedtok stortinget i 1946, rett etter den 2. verdenskrig, den første lov om folkeregistre, og obligatorisk folkeregistrering ble da innført i hele landet. Næringslivet var en pådriver for innføringen av fødselsnummer, og skatteetaten og Statistisk sentralbyrå spilte en aktiv rolle. I 1964 ble ble det opprettet et sentralt register over alle bosatte i Norge, og samtidig fikk alle tildelt fødselsnummer, som var en forutsetning for at det sentrale folkeregisteret skulle fungere. Endelig kunne man handle med den juridiske fiksjonen,og kapitalisere på ALLE mennesker i Norge, i et nytt system og på seierherrene fra krigens premisser. Fortsatt er avtalene om Marshall-hjelpen etter 2.verdenskrig hemmeligstemplet, og i Ukraina snakkes det om en ny Marshall-avtale, akkurat i tide til sentralbankenes nye slavesystem CBDC er klar til å rulles ut. Da kan de hemmeligstemple dokumentene for nye 60 år, akkurat slik Erna hemmeligstemplet Covid-19 kommisjonens rapport, rent tilfeldig?

Hva er gyldigheten i fødselskontrakten din om du ikke var informert om disse forutsetningene?
Som det står i CQV-Act of 1666: -«inntil en levende mann kommer tilbake for å kreve disse titlene, kan han kreve erstatning i eiendommen.»


kilder:
https://judicium.no/fagomrader/foreningsrett/
https://www.investopedia.com/terms/c/cestui-que-vie.asp
https://snl.no/f%C3%B8dselsnummer
https://casetext.com/analysis/cestui-que-vie
Bibi Bacchus intervjuet av Sasha Stone
How BlackRock conquered the World – Corbett Report

Get involved!

Comments

Ingen kommentarer ennå